Vi oppdaget at vår datter har begynt med narkotika

Hei
Vi oppdaget i går at vår datter har begynt med narkotika, vi vet ikke hva hun bruker enda. Hun er 18 år og går på skole og jobber ved siden av, vi er veldig usikre på hvordan vi kan hjelpe henne ut av dette. Hun er lite villig til å prate om dette.

mann/gutt |
52 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi forstår at dette er en vanskelig situasjon for dere. Vi vet ikke så mye om situasjonen, men vi vil anbefale å ta en titt på siden vår «Barnet mitt bruker narkotika/alkohol». Der finner dere tips til hvordan dere kan prøve å ta opp dette på en god måte.

Ta gjerne kontakt på telefon eller chat om dere vil snakkes nærmere!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.