Står på Halcion, Xanax og metadon

Hei mann 42 står på halcion .xanax and metadon.a foundationen halcion better then rohypnol .but i dont Get it more then 1 monte then back to rohypnol for 2 mnds

mann/gutt |
42 år |

  Rusinfo svarer:

It is a little unclear to us what your question is, but it seems like you are not satisfied with the time coverage of your medication.

However, we at Rusinfo are not medical personnel and we do not have the opportunity to give advice in matters of medication. We recommend that you tell your GP (fastlege) about your feelings regarding the medication you are on and the time frame of your subscription(s).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen