Heroin og metadon sammen?

Heisann. Går på rundt 60 mg metadon i døgnet. Så lurte på om man ville kjenne noe hvis man fks injiserer 0,3 g med heroin. Da jeg gikk på Buvidal så måtte jeg gjerne injiser 0,4 for å få god effekt. Er også en veldig stor mann 191 og 120 kg. Tusen takk for eventuelle svar.

mann/gutt |
28 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gi noen oppskrift på dette. Det vi kan si noe om, er det generelle.

Buprenorfin har en effekt som sperrer mer for heroin enn det metadon har. Det vil trolig si at du risikerer å bli mer rusa av mindre mengder heroin på metadon (sammenlignet med da du brukte buprenorfin). På bakgrunn av dette ville vi egentlig råde deg til å være mye mer forsiktig med å bruke heroin sammen med metadon (i hvert fall være meget forsiktig med dose).

Vi råder deg for øvrig også til å vurdere røyking i stedet for injisering, da det er mye mindre risiko.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.