Hvordan slutte med Imovane etter 20 år?

Hvordan slutte med Imovane etter 20 år.

kvinne/jente |
74 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Å slutte med Imovane etter 20 års bruk kan være en tøff prosess, men ikke umulig. Et godt utgangspunkt kan være å ta kontakt med fastlegen din, og be om en nedtrappingsplan. I løpet av denne samtalen bør dere diskutere hvorfor du ønsker å slutte, samt bli enige om en plan som gir mening for dere begge. Det kan også være lurt å tenke over hvorfor du bruker Imovane i utgangspunktet, og se om det er noe annet du/dere kan gjøre for å dekke opp under dette behovet.

Generelt anbefales en langsom nedtrapping for å unngå sterke abstinenssymptomer. Du kan lese mer på Helsedirektoratet sine sider vedrørende avslutning etter langvarig bruk av benzodiazepiner.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Den nye versjonen er ferdig og klar til nedlasing i AppStore og GooglePlay.