Kan man få smerter av å bruke Ksalol sammen med Sobril og heroin?

Kan man få smerter av å bruke ksalol sammen m sobril &heroin.

kvinne/jente |
46 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Både Ksalol og Sobril er benzodiazepiner, og har dempende virkning på sentralnervesystemet som regulerer pust og hjerterytme. Det samme gjelder for heroin som er et opioid ,og har enda sterkere dempende virkning. Så alle de tre medikamentene du nevner har dempende effekt, og det anbefales ikke å bruke disse sammen da det gir høy risiko for overdose som følge av puste- og hjertestans. Heroin er smertedempende og bruk av andre benzodiazepiner vil ikke gi smerte. Hvis du får en eller flere av disse medikamentene foreskrevet av lege anbefaler vi deg å rådføre deg med din lege før du bruker og/eller kombinerer de.

Hvis du ønsker mer informasjon om disse stoffene anbefaler vi deg å lese om de på vedlagte lenker. Du er også velkommen til å chatte eller ringe oss anonymt for en utdypende samtale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.