Hvor mye heroin er en dødelig dose for en som ikke er tilvendt?

Hvor mye heroin er en dødelig dose for en som ikke er tilvendt?

Spør fordi en venn har inntatt litt og hun lurer på om hun kommer til å dø. Hun er ikke tilvendt og har inntatt cirka 0,5 g heroin på én gang,0 Så hun lurer på det spesifikke tallet for å dø av overdose og om det er nødvendig å dra til legen.

kvinne/jente |
15 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det kan ta litt tid å få svar på vår spørsmål og svar-tjeneste, så det er ikke anbefalt å bruke denne for å stille spørsmål som haster. Om det oppstår et nødstilfelle anbefaler vi at du raskt ringer ambulanse på telefon 113 eller legevakten på 116 117 for øyeblikkelig hjelp. Du kan også kontakte Giftinformasjonen på telefon 22 59 13 00.

Du spør om et spesifikt tall for å dø av overdose, men det blir dessverre en type brukerveiledning vi ikke kan gi. Dette varierer uansett veldig. En typisk brukerdose heroin er på omtrent 0,2 gram.

Håper at det gikk bra med henne. Du er velkommen til å ta kontakt med oss på chat eller telefon om du vil snakke nærmere om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.