Er det farlig å bruke Molly når man er 11 år?

Hei er det farlig å bruke molly når mann er 11år kan mann dø vis jeg tar litt Kan jeg dø eller havne på sykehuset

kvinne/jente |
11 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det kan være farlig å bruke Molly/MDMA uansett hvor gammel man er. Faren for overdose med overoppheting og kollaps øker med mengden man tar. Du kan lese mer om virkning og bivirkninger ved bruk av Molly/MDMA her.

På ett vis er det nok farligere for en 11-åring å bruke Molly enn en som er eldre. Hjernen og kroppen til unge er under utvikling. Denne utviklingen kan skades hvis unge mennesker bruker rusmidler. Unge har også mindre livserfaring, og også mindre erfaring med å takle en rusopplevelse. Det samme gjelder det som kan oppstå etter rusen. Mange opplever å få angst, bli deprimerte og kraftløse etter å ha brukt rusmidler, og spesielt gjelder det Molly/MDMA.
Det er ikke vanlig at 11-åringer bruker Molly, selv i små mengder. Vi kjenner ikke deg, og vet ikke hvordan du har det og hvorfor du tenker på å bruke det. Er det fordi du er nysgjerrig? Du kjenner noen som bruker det? Du blir lokket eller presset til å forsøke det?
Uansett er det bra at du tar kontakt med oss for å vite mer. Er du fortsatt usikker på om du skal forsøke det eller ikke, er du velkommen til å skrive inn til oss, chatte med oss eller ringe inn på 915 08588 for en anonym prat.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.