Finnes det akuttmottak som kan hjelpe vår sønn gjennom abstinenstiden?

Vår sønn har tatt alkohol, piller og kokain daglig de siste 6-8 mnd. Er motivert for opphod på instistusjon for å bli rusfri men det er 6-10 ukers ventetid. Finnes det akuttmottak for å hjelpe ham gjennom abstinenstiden og til han kan komme på et mer langvarig opphold?

mann/gutt |
27 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Ja, det finnes rusakuttmottak. I Oslo er det to forskjellige – hvilken man skal bruke kommer an på bydelen man bor i. Det ene er rusakuttmottaket på Aker sykehus og det andre er rusakuttmottaket som tilhører Akershus universitetssykehus.

Din sønn vil ha behov for henvisning for å få plass på en av disse. Det kan være fra fastlege eller annen lege, Nav, legevakt, og annen spesialisthelsetjeneste. Det kan også være ventetid på disse stedene, men vi vil anbefale sønnen din å kontakte henviser så raskt som mulig.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen