Hva er et sentralstimulerende stoff?

hva er et sentralstimulerende stoff?

mann/gutt |
14 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Når et stoff er i kategorien «sentralstimulerende», betyr dette at stoffet stimulerer sentralnervesystemet. Sagt på en enklere måte, så har stoffet en oppkvikkende effekt på sentralnervesystemet; du blir mer våken, energisk, du får høyere puls, hjerterytme osv.

Eksempler på sentralstimulerende stoffer er kokain og amfetamin.

Se gjerne våre faktasider om rusmidler for videre lesning.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen