Er det normalt å få svært rennende nese når man sniffer cola & speed?

Er det normalt å få svært rennende nese når man sniffer cola & speed? Sliter veldig med at hver gang jeg sniffer det så renner å renner det fra nesen min. Blir også veldig tett, men det tror jeg er normalt. Men føler nesen min renner uvanlig mye når jeg sniffer.. Renningen går over etter noen timer men er utrolig ekkelt og ubehagelig mens det står på.

kvinne/jente |
23 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Ja – rennende nese er en veldig vanlig bivirkning av å sniffe kokain, amfetamin og lignende. Dette skjer kort sagt fordi slimhinnene i neseveggen irriteres, og reagerer instinktivt med å prøve å kvitte seg med kilden til irritasjonen. Og når du først har rennende nese, er det også vanlig å bli tett i nesen. Dette er noe som typisk går over etter noen timer, noe du også beskriver.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.