Sobril som gikk ut på dato i 2011

Ingen rusproblem men nå akutt plaget med sterk uro. Fastlege har ferie. Har Sobril som gikk ut på dato i 2011, kan det gjøre vondt verre, at de er gått ut på dato altså?

kvinne/jente |
60 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell, og gir derfor kun helt generell informasjon om legemidler.

Legemidler som blir oppbevart feil eller som har gått ut på dato virker ofte dårligere. I noen tilfeller kan gamle legemidler faktisk også være farlige å bruke.

Du bør sjekke nærmere hva som gjelder for Sobril. Snakk da med en farmasøyt på et apotek eller spør Legemiddelverket (hvis du ikke får tak i lege på ditt legekontor).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen