Fant en blå pille, bør jeg spørre min sønn?

Fant en rund blå pille med bokstavene sp på min sønns rom. Hva kan jeg gjøre for å finne ut hva det er? Vet dere hva det kan være? Bør jeg spørre min sønn?

kvinne/jente |
47 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi synes du absolutt bør spørre din sønn først. Høre med han hva det er, og hva som bekymrer deg ved det du har funnet. Går du inn på Felleskatalogens  identifikasjonssøk finner du kanskje hva slags pille dette er, virkestoff og hva det anvendes til.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen