Hva skjer om jeg tar ecstasy og kokain etter hverandre

Hei jeg har ett spørsmål. Hva skjer om jeg tar ecstasy og kokain etter hverandre, hva skjer med kroppen, hvordan blir øynene og hvordan blir talen når du snakker etter å ha tatt det.

kvinne/jente |
14 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Både MDMA og kokain er såkalte sentralstimulerende stoffer, det vil si at de forårsaker økt energi og årvåkenhet. Dersom disse kombineres, vil de gjerne kunne forsterke hverandres virkning. Med andre ord vil denne kombinasjonen potensielt gi et veldig høyt nivå av energi og årvåkenhet. Hvorvidt dette er farlig eller ikke kommer an på hvor store mengder det er snakk om, men ettersom sentralstimulerende stoffer kan være belastende for hjertet, anbefaler vi helst å unngå en slik kombinasjon, eller i det minste begrense det til så små doser som mulig.

Du finner informasjon m tegn og symptomer på MDMA og kokain på lenkene under svaret.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.