I hvor lang tid vil cannabis slå ut på prøver politiet kan ta dersom de stopper deg i trafikken?

I hvor lang tid vil cannabis slå ut på prøver politiet kan ta dersom de stopper deg i trafikken?

mann/gutt |
19 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Politiet bruker spyttprøver når de stopper deg i trafikken. På spyttprøver kan cannabis normalt påvises i 12-24 timer. Noen ganger litt lengre ved omfattende bruk. Tester du positivt på spyttprøven blir du sendt videre for å ta blodprøve, slik at de kan se hvor høy konsentrasjon du har i blodet. Påvisningstid i blod og spytt er omtrent den samme.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.