Hvor lenge vil 4-5 stk 10mg stesolid rektalveske sitte i urinen på standar utvidet urinprøve??

Hvor lenge vil 4-5 stk 10mg steaolid rektalveske sitte i urinen på standar utvidet urinprøve??

mann/gutt |
32 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Diazepam, som er virkestoffet i Stesolid, vil kunne påvises i urinen i ca. 1-4 uker etter inntak. Variasjoner i påvisningstid kan forekomme, og vil blant annet være avhengig av hvor godt egnet kroppen er til å forbrenne det aktuelle stoffet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen