Er 6 mg Subtex, 2 mg Zanax pluss 2 mg Rivotril en høy dose?

Hvis man går på 6 mg Subutex pr. dag, og blander det med 2 mg Zanax plus’s 2 mg Rivotril, Er dette en høy dose?

mann/gutt |
60 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

I henhold til Felleskatalogens anbefales ikke bruk av benzodiazepiner sammen med Subutex. Avhenig av toleranse, mengde og flere andre forhold kan det oppstå døsighet, repirasjonsproblemer med påfølgende koma og død. Har du anledning til det bør du derfor forhøre deg med farmasøyt på apotek eller lege før du inntar disse medikamentene samtidig.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.