Hvor lang tid etter inntak av amfetamin er det vanelig og føle på syntomer?

Hvor lang tid etter inntak av amfetamin er det vanelig og føle på syntomer?

kvinne/jente |
20 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi vet ikke helt om du med «symptomer» mener symptomer under eller etter rusen, men vi kan svare på begge deler. Litt avhengig av inntaksmåte merker du vanligvis effekt etter noen minutter, opptil en time. Vanligvis varer selve rusen i 4 timer eller litt mer. Etter rusen er over opplever mange en såkalt «nedtur». Typiske symptomer på en nedtur er å føle seg sliten, nedstemt og urolig. Dette varer gjerne i opptil noen få dager. Har du derimot brukt amfetamin over tid og blitt avhengig av det kan du få abstinenssymptomer. Da kan det ta både uker og måneder før alle  symptomene er over.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Den nye versjonen er ferdig og klar til nedlasing i AppStore og GooglePlay.