Kan man finne eksakt tid for inntak av Ritalin på en blodprøve?

Kan man finne eksakt tid for inntak av Ritalin på en blodprøve eller vil det variere fra person til person og på mengde? Det vil si om jeg tok den kl 23 søndag kveld eller 0700 på mandag morgen. Blodprøven ble tatt tirs kl 1230.

mann/gutt |
49 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Eksakt tid er nok vanskelig, men det er ganske stor forskjell på søndag kveld og mandags morgen. Dersom man vet inntatt dose vil det nok være mulig å avgjøre om inntaket skjedde på søndag eller mandag. Konsentrasjonen i blodet skal være mye lavere om inntaket skjedde søndag kveld kontra mandags morgen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.