Er det sannsynlig at jeg har leverskade?

Hei har et spørsmål har desverre slitt litt med får mye drikking har i lengre perioder drukket for mye alkohol er vanskelig å vite akkurat hvor nye har variert så mye men mer en anfebadalt en ofte 3 til 4 øl om dagen i perioder så andre perioder 3 ganger i uken har variert men ofte mer en anbefalt har gjort dette i kanskje 3 år ish kanskje litt mer. Er vanskelig å viet 100% pga har varierte mellom månde og uke å lignende. Sluttet å drikke pga er redd for lever merker ingenting negativt er de sannsynlig at jeg har Lever sakde er de ikke slik at lever kan reparere seg selv om skaden ikke er for stor er de sannsynlig at man ville fått permene skader etter 3 til 4 år som ikke kan repareres. Har som sagt variert ikke alltid hver dag men ukentlig

mann/gutt |
20 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre umulig for oss å si om det er sannsynlig at du har leverskade eller ikke. Folk har ulikt utgangspunkt og tåler ulike mengde. Bekymrer du deg for dette er det best å sjekke leveren hos legen din.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.