Kombinere Lyrica med fleinsopp?

Hvis man har tatt en lyrica 150mg på morgenen og spiser fleinsopp på ettermiddagen, hva skjer da? Har det noen innvirkning?

kvinne/jente |
30 år |
utlandet

  Rusinfo svarer:

Så vidt vi vet vil ikke bruk av Lyrica (pregabalin) påvirke bruk av fleinsopp i nevneverdig grad. Noen mener at virkningen fra soppen kan bli noe svakere, men her er det delte meninger.

Nå skriver du ikke hva som er årsaken til at du bruker Lyrica, men fordi det blant annet brukes mot angstlidelser vil vi gjøre oppmerksom på at det er lurt å være ekstra varsom med å bruke fleinsopp dersom noen i din nærmeste familie har en psykoselidelse og/eller om du har en angstlidelse.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen