Halveringstid Ksalol?

Hei, jeg har lest på nettet at halveringstiden til ksalol er 12 timer, altså at det er borte etter 24timer. Lurer på om dette gjelder per mg? Jeg tok 9stk ksalol 1mg (5stk en natt, og 4 natten etter), blir det da 9 dager? eller er det fortsatt 24 timer før det er ute av systemet?
Jeg er klar over at det vises lenger på urinprøver og sånt forresten.

mann/gutt |
21 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Alprazolam er virkestoffet i Ksalol/Xanor og har en halveringstid på 12 timer. Men, det betyr som du selv skriver ikke at stoffet er ute av kroppen etter 24 timer. Omdanningsstoffet hydroksyalprazolam kan påvises i urin i 1-2 uker etter inntak. Mengden du inntar vil nok ha betydning på hvor lang tid det vil ta før det skilles ut, men hvor lang tid er usikkert. Du kan lese mer om Benzodiazepiner i blod- og urinprøve på vår hjemmeside.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.