Feil ifm. tilkobling til lenke på hjemmeside

På deres nettside. Mer spesifikt denne «https://rusinfo.no/2015/01/er-syre-sunt/». Så linkes det til en side som ikkje lengre er «frisk».Som den sier selv. Bare lurte på hvor den er blitt av? Eller om den er fjerna+

mann/gutt |
29 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Ut i fra det vi kan se er dette en post som dateres tilbake til 2015, og lenken det vises til i dette svaret er knyttet til FHI sine hjemmesider. Det er altså FHI som står for innholdet på den siden du sikter til, og ikke vi i RUSinfo. Dersom du ønsker å finne ut av hva som har skjedd med den aktuelle siden, så må du nesten forhøre deg med FHI.

Vil for øvrig minne om at den siden hvor vi har delt den aktuelle lenken ikke er en del av vår hjemmeside per se. Dette er i tilknytning til vår spørsmål og svar tjeneste, hvor vi gir individuelle svar til personer som har spørsmål om rus. Det hender at vi i våre svar legger ved lenker til andre informasjonstjenester, som f.eks. Folkehelseinstituttet (FHI), men vi har ikke noen kontroll over disse eksterne lenkene (annet enn at vi går god for informasjonen som står der, og har vurdert at lenken kan være nyttig for mottakeren).

Om du har et konkret spørsmål må du gjerne sende det inn til oss, så skal vi svare deg så godt vi kan!

Kan for øvrig tipse om vår faktaside om LSD.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.