Sterke smerter i blæren av ketamin

Jeg har fått noen behandlinger med Ketamin intravenøst som smertelindring. Det ga ingen effekt mor smerter, men plutselig fikk jeg problemer med vannlating og sterke smerter i blæren. Ser på Rusinfo at Ketamin kan skade blæren. Ble veldig fortvilet, og vil gjerne vite om en slik skade kan gå over av seg selv, eller om det finnes noen behandling?

kvinne/jente |
75 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det stemmer at høye og jevnlige inntak med ketamin kan skade blæren, men vi har ikke hørt om at dette har skjedd ved bruk av lave terapeutiske doser. Plager som kan oppstå ved terapeutisk bruk skal være forbigående. Hvis du er veldig bekymret for dette kan det være lurt å kontakte lege for en utredning slik at dere finner ut om det er noe galt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.