Kan jeg drikke alkohol på Zoloft?

Hei jeg går på 150mg zoloft og lurte på om jeg kan drikke alkohol på zoloft?

mann/gutt |
19 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

I pakningsvedlegget til Zoloft står kun dette: «Alkohol bør unngås når du bruker Zoloft».

Når det står at noe bør unngås, er det gjerne et spørsmål om mengde og toleranse. Det er ikke nødvendigvis farlig å kombinere disse to, men visse hensyn bør likevel tas – f.eks. med tanke på hvor mye og hvor ofte du drikker, hvor vant du er med å bruke medisinen og lignende. Dette er noe du fint skal kunne drøfte med legen som skriver ut medisinen – det er dessverre begrenset hvor mye veiledning vi kan gi om vanlig bruk av medisin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.