Jeg røyket sist fredag og tok blodprøve hos legen i dag

Jeg røyket sist fredag og tokk blod prøve hos legen idag får å alergi ovs kan de finne ut av at jeg hat røyket

annet |
18 år |
agder

  Rusinfo svarer:

For at rusbruk skal kunne vises på en blodprøve, må prøven lete spesifikt etter dette. Det er ikke vanlig at det testes for rusmidler når man skal ta en allergitest.

Hvis du har blitt testet for rusmidler så skal du ha blitt informert om det av legen din. Vi antar at når du sier «røyket» så mener du cannabis. THC, som er virkestoffet i cannabis, vil ikke kunne vises på en blodprøve en uke etter at man har røyket. THC har påvisningstid i blod på opptil et døgn etter et enkeltinntak. Har du røykt jevnlig og mye kan det spores i blod i noen dager.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen