Mulig å spore MDMA og alkohol i urin etter 10 dager?

Jeg tok litt MDMA og drakk sprit, vin og øl en kveld, 10 dager senere tok jeg urinprøve. Jeg har lest at MDMA kan spores i urinen opp til 5 døgn etter inntak, og samme med alkohol. Vil urinprøven være negativ da? Har ikke ruset meg på 9 mnd før dette.

kvinne/jente |
24 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det stemmer at MDMA vanligvis kan spores i urin i opptil fem døgn etter bruk, sånn omtrent. Det kan riktignok forekomme individuelle variasjoner, så vi er forsiktige med å gi noen garantier – men etter 10 døgn er sjansen for positivt utslag helt minimal.

Når det gjelder alkohol, kommer påvisningstiden veldig an på hvilken type prøve som blir tatt. Du kan lese mer om dette i vår artikkel om påvisning av alkoholbruk.

For øvrig – om du skal bruke MDMA igjen, vil vi oppfordre deg til å være forsiktig med samtidig bruk av alkohol. Dette er en kombinasjon som i noen tilfeller kan være risikabel, særlig i større mengder.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Den nye versjonen er ferdig og klar til nedlasing i AppStore og GooglePlay.