Abstinensproblemer gir seg ikke, hva kan jeg gjøre?

Jeg har gått på seroxat i mange år. Fikk dette som prøve mot fibromyalgismerter.
I 2005 fikk jeg xanor med beskjed om at neste var elsjokk.
Har bodd 10 år i Berlin og medisenering med xanor var ikke noe problem. Men det ble.
Flyttet til norge i vinter og har vært uten xanor i ca 3 mnd.
Abstinensproblemene gir seg ikke . Får bare 2x 10 mg Sobril
Som hjelp. I tillegg soveproblemer og masse gamle ting som jeg sliter med.
Har vært innlagt 4 uker uten hjelp. Har gitt opp . Hva gjør jeg

kvinne/jente |
78 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er din lege som avgjør hvilke legemidler hen skriver ut til deg. Om du ikke får tilstrekkelig effekt har du ikke så mange alternativer annet enn å be om henvisning til spesialisthelsetjeneste for nærmere utredning eller bytte lege.

Du skriver at du er innlagt, men ikke for hvorfor. Hvis det er i tilknytning til nedtrapping, og du har vært der i fire uker uten at du synes det har hjulpet kan du kanskje be om råd hos dem og mer oppfølging? Vi vet at det kan være svært krevende å slutte med benzodiazepiner etter lang tids bruk. Det er ikke uvanlig at det tar uker og måneder før abstinenser slipper taket, og det er viktig med god oppfølging i denne perioden. Be også gjerne om samtaler med psykolog dersom du sliter med gamle ting som du har behov for å snakke om.

Om du er innlagt for noe annet og opplever at vi har svart på noe annet enn du lurer på er du velkommen til å sende inn spørsmål på nytt eller kontakte oss på telefon eller chat.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.