Hvordan stopper jeg lukt inn til meg fra naboleiligheten?

Hvordan stopper jeg søtlig, kvalmende, tung, bedøvende lukt inn til meg fra naboleiligheten? Jeg har astma og plages av lukten, får ikke puste / kvelningsfornemmelser, har gjennomtrekk uten at det hjelper. Styreleder vet om problemet. NOen ganger dagtid, stort sett om kveld / natt, vanskelig å få sove pga. dette.

kvinne/jente |
60 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det høres slitsomt ut.

Et alternativ er å gå å banke på døren til vedkommende, forklare at dette er problematisk for deg og se om dere kan komme til en enighet. Fungerer ikke et naturlig neste steg å kontakte styreleder. Du skriver at du allerede har gjort det, så da vil vi anbefale å ta kontakt for å høre hvor saken står nå. Blir det ikke gjort noe kan du du vurdere om du ønsker å melde fra til politiet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.