Ca hvor mye koster 30 mg Ritalin?

Ca hvor mye koster 30 mg ritalin?

mann/gutt |
13 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dersom du handler dette illegalt, kan priser variere fra selger til selger. Dette kommer f.eks. an på tilbud/etterspørsel på det aktuelle stedet og tidspunktet, hvor mye du kjøper og lignende.

Men et greit utgangspunkt kan være hva Ritalin koster når du kjøper det fra et apotek. I Felleskatalogens omtale av Ritalin finner du en oversikt over priser (nederst i artikkelen).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen