Nedtrapping av Sobril

Hei har brukt 10 mg sobril halv 2ganger daglig i 6uker den siste uken en halv daglig hvor lang tid bør jeg bruke for og slutte helt

kvinne/jente |
69 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi anbefaler deg å trappe ned i samarbeid med legen som har forskrevet medisinen til deg. Vi kan ikke gi deg et konkret svar for når du skal slutte helt med Sobril- det vi kan si noe om er at en langsom og gradvis nedtrapping ofte vil være det beste. Du kan lese mer om nedtrapping her. Trappned.no har en nedtrappingskalkulator som kanskje kan være til nytte.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen