Hvor mange mg er hvite OxyContin?

Hvor mange mg er hvite oxycontin?
Blå er 80. Er de hvite mer eller mindre?

48 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

På Felleskatalogen sine sider kan du se bilde av de forskjellige OxyContin-tablettene under «Legemiddelfoto«. Her ser du at de helt hvite pillene er 10 mg. De som fremstår som mest knallblå er betegnet som turkis og er 5 mg, mens både den grønne som er 80 mg og den mørkelilla som er 120 mg kan potensielt se blå ut i noen lyssettinger.

Det er greit å vite at i tillegg til farge er disse også merket med hvor mange milligram oksykodon de inneholder – det skal altså stå på tabletten om det er f. eks. 80 mg eller noe annet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen