Jeg sliter veldig pga eks mannen min har gjort det slutt da han ikke har kjæreste følelser for meg mer

Hei jeg sliter veldig pga eks mannen min har gjort det slutt da han ikke har kjæreste følelser for meg mer pga at jeg sliter med angst og ikke er selvstendig nok for han. Jeg sliter så veldig nå er helt nede i kjelleren jeg ønsker at vi skal komme tilbake til hverandre da vi har to felles barn, jeg er så langt nede nå at jeg ønsker å skade meg selv. Jeg tenker bare sånn når jeg ikke har barna mine for når det er jeg som har de så har jeg fokus på de mens nå som jeg er alene så blir det mye tenking og grubling.. da jeg tenker at det bare er min feil at forholdet gikk til vasken. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre 😣😭

kvinne/jente |
28 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo besvarer i all hovedsak rusrelaterte problemstillinger, men vi anbefaler deg på det sterkeste å kontakte andre hjelpetelefoner som for eksempel Mental Helse, som har både telefontjeneste og chat, bestiller en time hos fastlegen, kontakter ditt lokale Familievernkontor  eller snakker med en psykolog som kan følge deg opp og støtte deg i denne vanskelige tiden.

Om du ikke har oppfølging fra psykolog fra tidligere og ønsker dette, kan fastlege henvise deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.