Hvor lenge kan MDMA spores i urin?

Hei jeg tok 2 punisher piller for 1 uke siden. Nå på lørdag tok jeg 2 til. Hvor lenge vil det da kunne påvises i urinen? Litt stresset ettersom jeg nettop er ferdig på kontakt og kanskje må ta en test foran foreldre..

mann/gutt |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

MDMA kan vanligvis spores i urin i 2-4 dager. Individuelle variasjoner forekommer. Her kan du lese mer om MDMA i blodprøver/urinprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen