Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Benzo abstinenser og redd for krampeanfall.

benzo abstinenser og redd for krampeanfall.
sliter med adhd, kraftig uspesifisert angstlidelse og borderline. har vært avhengig av relativt lave doser med benzo i 3 måneder nå og gikk tom for 3 dager siden. er livredd for krampeanfall og å dø. det starta i høst med 10mg sobril som jeg tok ved behov et par ganger i uken fram til juleferien hvor jeg begynte å ta høyere doser (30mg) og siden februar har jeg tatt sobril daglig i gjennomsnittet bare 15mg om dagen. jeg trappet ned selv og det gikk fint men fem dager etter at jeg tok min siste dose skjedde det noe veldig stressende i livet mitt og jeg fikk tilbakefall og kjøpte nytt brett med 10mg sobril som jeg slukte i løpet av en halvannen uke (tok omtrent 1-3 nesten hver dag), etter det kjøpte jeg tre piller med valium(10mg) og tre piller med ksalol(1mg). siste pillen jeg tok som var ksalol var for tre døgn siden og jeg har lest at det er de første tre døgna man er i størst risiko for å få kramper men jeg er fremdeles livredd og den redselen får meg til å ville kjøpe mer. jeg har ikke tatt mye men jeg har jo holdt på med disse pillene en del måneder nå så jeg er veldig redd. jeg har ingen risikofaktorer som gjør meg mer utsatt for å få krampeanfall utenom at jeg går igjennom abstinenser

kvinne/jente |
21 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er umulig for oss å gi deg noen garanti for at du ikke kommer til å få krampeanfall, men etter slik bruk du beskriver er det ikke spesielt vanlig. Er du likevel veldig bekymret vil vi anbefale deg å ta kontakt med legen din. Husk også at du alltid kan ta kontakt med legevakta om du opplever alvorlige abstinenser.

God bedring!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.