Hvilke rettigheter har jeg?

Gått på Alprazolam og Rohypnol Stilnoct i 15 år ..xanor siden 2002 Ptsd pannick syndrom ++ i 2012 ble jg satt på Metadon på disse medisine pga mine diagnoser,nå 11 år etterpå får jg brev at den medikamentelle behanding anses som ikke forsvarlig??????tatt dem 11 år å finne ut det….Hvilke rettigheter har jg når di har gjort en så stor feil,da har du gjort meg avhengig på metadon i 11 år …jg sa tydelig fra når di losjet meg inn i lar at jg kan ikke være med uten benzo medisin min .Det reddet mitt liv så kan ikke slutte,og i 2020 hadde jg oppkastsjau og sykepleier i lar stoppet alle Medisinr på dagen xanor Metadon alt trodde jg skulle dø ,ble nektet helsehjelp og lå hjemme i EPILEPSI og kramper i 3 uker…..??????Hva skjer med NORSKE LEGEVESEN Å LAR ER JO FARLIG NÅR DI GJØR SLIK

mann/gutt |
43 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette virker som en vanskelig og komplisert situasjon og vi kan dessverre ikke gi deg noe fasitsvar da slike situasjoner må håndteres og vurderes individuelt . Vi vil anbefale deg å ta kontakt med Pasient-og brukerombudet, samt proLAR for å undersøke hvilke rettigheter du har i din sak.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.