Effekt av å kombinere Vival og Nobligan?

Vival og Nobligan sammen. Hva betyr «Bruker du dem sammen blir den dempende effekten forsterket». Betyr det at effekten blir svakere eller sterkere med bruk av de to medisiner sammen?

kvinne/jente |
64 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Det betyr at den effekten som er dempende blir sterkere hvis du kombinerer Nobligan og Vival. Alstå at sentralnervesystemet ditt blir dempet og at du blir mer sløv, slapp og trett, og at risiko for symptomer på overdosering øker.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen