Alkoholiker i familien som ønsker å slutte

Hei. Jeg er en alkoholiker i familien som ønsker seg å slutte

mann/gutt |
66 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Så bra! Det er mange muligheter for en som vil slutte. Hvis hen vil ha behandling gjennom det offentlige, er det best å snakke med legen om dette. Legen henviser, søker inn, vedkommende person og man får et tilbud temmelig raskt. Her kan dere se på en oversikt over tilbud og institusjoner som behandler alkoholproblemer.

Det er også mulig å benytte seg av andre tilbud, slik som AA-møter eller nettsider som hjelper med tips og veiledning.

Vi har også en artikkel med råd og tips rettet til den som vil slutte. Du kan jo se på dette sammen med den som har alkoholproblemene.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen