Hva er verst for hjertet?

Jeg er hypoman og ved å ta litt amfetamin ca 0,2 g når jeg står så forsvinner angst som jeg sliter med. Jeg har tics, ikke Tourettes, men pga traume. Ticsene stopper, jeg får matlyst. Jeg lider av Insomnia men når tar amfetamin så sover 3-4 timer i strekk på natta.

Spørsmålet mitt er: Jeg utredes for en bi-lyd på den ene hjerteklaffen. Hva er verst for hjertet; angst, uro, insomnia, tics, i tillegg til at jeg ikke klarer og spise eller er 0,2 g amfetamin verre for hjertet?

kvinne/jente |
54 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi er ikke helsepersonell og kan dessverre ikke gi deg noe svar på dette. Vi vil anbefale deg å ta det opp med de som utreder og deg og ev. skal behandle deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.