Hva sier dere til slike som meg som ikke ønsker å leve?

Hva sier dere til slike som meg som ikke ønsker å leve, men ikke pga psykiske problemer men bare fordi jeg er dritt leoi livet mitt slik det er i dag ?

mann/gutt |
58 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi sier at vi sterkt anbefaler deg å snakke med noen om dette, selv om ditt ønske om å dø ikke er begrunnet i psykiske problemer. Du må gjerne ta en samtale med fastlegen din – sammen kan dere finne frem til løsninger og videre hjelp for deg. I tillegg kan du ta en titt på disse sidene til HelseNorge – psykisk helsehjelp handler også om å komme i gang med forandringer som gjør tilværelsen mer levelig når man er ordentlig lei av livet, slik du opplever det nå.

Vi vil også tipse deg om de døgnåpne telefonene til Mental Helse: 116 123 og Kirkens SOS: 22 40 00 40.

Vi på RUSinfo er ikke helsepersonell. Men vi vet at det finnes fornuftig hjelp der ute og at det ofte er en god start å snakke med noen – derfor råder vi deg til å gjøre  det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen