Spor etter alprazolam 3 uker etter siste inntak?

Jeg har gått på metadon 140mg og valium 15mg og lyrica300mg i 23 år og jeg sprakk her nå på norske xanor 2mg 5 stk første dag og 4 stk dagen etter og 4stk 7 dager etter første inntak. Jeg tar urinprøve en gang i mnd.Altså jeg skal ta urinprøve 3 uker etter siste inntak. Vil det være noen som helst spor etter alprazolam i urinprøven? Er i 50 åra!

mann/gutt |
52 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Prøvene vil sannsynligvis være rene for alprazolam, men vi er forsiktig med å gi noen garantier da det alltid vil kunne forekomme individuelle variasjoner.

Veiledende påvisingstider for alprazolam (Xanor/Xanax/Ksalol):
I blod: flere døgn. I urin: 4-7 døgn (omdanningsstoffet hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker). Ved store inntak kan påvisningstiden forlenges noe.

Mer om benzodiazepiner og påvisningstider på våre nettsider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen