Er bekymret for en jeg kjenner som henger mye på rusforum på freak.no

Hei, jeg er beskymret for en jeg kjenner som henger mye på rusforum på freak.no.

Hun har fått en merkelig endring i atferd, og begynt å henge seg opp i diverse ukjente mennesker hun ikke kjenner midt på gaten, og har sterkt ukontrollert behov for å måtte få ut alle følelser og tanker hvis hun har noen tanker hun må ha ut. Hun har blitt flere ganger konfrontert av andre hvorfor hun holder på slikt, og da blir hun bare irritabel og sint.

Er det grunn til å være beskymret, med tanke på narkotika?

kvinne/jente |
22 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Forstår at du er bekymret. Oppførselen du beskriver virker utfordrende, men det er ikke lett å fastslå om denne skyldes rusmiddelbruk, psykologiske problemer, eller noe helt annet. Det kan hende hun har behov for hjelp for å få kontroll på dette.

Uavhengig av årsaken til adferdsendringen fremstår dette som en adferd som er, eller kan bli problematisk for henne. Om du vil hjelpe må du gjerne forsøke å snakke med henne, og se om hun er villig til å ta kontakt med helsepersonell for å diskutere situasjonen.

Om du ønsker å diskutere dette mer må du gjerne kontakte oss via telefon eller chat i våre åpningstider (11-18).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.