Mister jeg effekten av Rivotril på amfetamin?

Hvis jeg har tatt 4 rivotril og tar amfetamin no vil jeg da «miste» effekten av rivotrilen senere?

kvinne/jente |
23 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det kommer litt an på hva du mener med ‘mister’ effekten.

Det er ikke slik at effekten av Rivotril plutselig blir helt borte. Den er der, og det blir ikke noe mindre Rivotril i blodet. Men den opplevelsen du selv har kan endre seg. Det kan for eksempel bety at amfetaminet til en viss grad skygger over de mest sløvende effektene av Rivotril. Og det kan for eksempel bety at Rivotril kan dempe noen av de negative effektene en del opplever av amfetamin (som angst, uro, paranoia).

Vær også oppmerksom på at store doser Rivotril kan såkalte paradoksaleffekter, så man kan bli mer utagerende og aggressiv (i stedet for rolig og sløv). For noen kan amfetamin være med på å forsterke denne reaksjonen ytterligere.

Mer informasjon om amfetamin og benzodiazepiner finner du her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.