Hvor lenge kan noen kjenne abstinenser ved brått kutt av Oxynorm?

Hvor lenge kan noen kjenne abstinenser ved brått kutt av Oxynorm, uten å lindre abstinensene i det hele tatt, etter flere å med bruk?

annet |
30 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hvor lenge abstinens varer, kan variere fra person til person. Men når du bråslutter med Oxynorm etter å ha brukt det i flere år, kan ubehandlet abstinens som regel vare rundt en uke. Det er heller ikke uvanlig å oppleve en mildere grad av abstinens litt lengre enn dette også. Imidlertid er det avhengig av hvor intens bruken var før du sluttet.

Du kan lese mer om symptomer og varighet av opioidabstinens på Helsedirektoratet og NHI sine nettsider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen