Blir man avhengig av 50 mg Tramadol i uken?

Hei, vi lurer på om det er mulig å bli avhengig av Tramadol dersom man bruker 50 mg per uke over en periode på 4 måneder?

kvinne/jente |
66 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Tramadol er, som andre opioider, avhengighetsskapende. Hvorvidt du vil bli avhengig av Tramadol dersom du bruker 50 mg i uken over en periode på 4 måneder, er vanskelig å si noe om, da vi er forskjellige og har ulik sårbarhet for avhengighet. Det vi kan si noe om, er at større doser over tid, vil i de aller fleste tilfeller medføre avhengighet. 50 mg i uken er ikke en veldig stor dose- men merk at det ikke er uvanlig å utvikle toleranse, noe som igjen kan føre til at man øker dosen. Du kan lese mer om Tramadol her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.