Blir man avhengig av 50 mg Tramadol i uken?

Hei, vi lurer på om det er mulig å bli avhengig av Tramadol dersom man bruker 50 mg per uke over en periode på 4 måneder?

kvinne/jente |
66 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Tramadol er, som andre opioider, avhengighetsskapende. Hvorvidt du vil bli avhengig av Tramadol dersom du bruker 50 mg i uken over en periode på 4 måneder, er vanskelig å si noe om, da vi er forskjellige og har ulik sårbarhet for avhengighet. Det vi kan si noe om, er at større doser over tid, vil i de aller fleste tilfeller medføre avhengighet. 50 mg i uken er ikke en veldig stor dose- men merk at det ikke er uvanlig å utvikle toleranse, noe som igjen kan føre til at man øker dosen. Du kan lese mer om Tramadol her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen