Urinprøve, Rivotril og Ksalol

Heisann. Jeg skal ta urinprøve på onsdag eller torsdag, men fikk panikk her ene dagen så fikk en rivotril og ksalol.

kvinne/jente |
35 år |
Vestland

  Rusinfo svarer:

Vi forstår det slik at du spør om en Rivotril og Ksalol vil gi utslag på urinprøve.

Klonazepam (virkestoffet i Rivotril) vil vises i 2-8 dager og alprazolam (virkestoffet i Ksalol) vil vises i 2-5 dager, alt ettersom hvor stort inntaket har vært. Dersom det er en screening ser de kun etter standard stoffgrupper, som for eksempel benzodiazepiner. Dersom spesifikke stoffer skal synes (som klonazepam og alprazolam), må det tas spesifikke prøver.

 

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen