Ble født med adhd. Hadde symptomer

Ble født med adhd. Hadde symptomer (++)
Hvordan kan rusinfo skrive at de er usikker på om symptonene nødvendigvis ikke er naturlig , men kanskje påvirket av rusmidler.
Jeg har tatt vare på dok. orden og oppførsel min fra 1 til 2 klasse. Symptomene kunne ikke vært mer tydelig. Burde vi ikke fått en mindre streng greie der de tar medisin etter èn POS uprøve? Kanskje 3? Hvorfor tar de ikke viktigheten av nettverk i bruk. Statistikken kan umulig være bra for oss. Adhd medisin det er en ting som må prøves over en stund med mer feilmargin. Hvorfor slik nazi holdning til noe de helt klart vet vil mest sannsynlig feile? Skal de ikke hjelpe folk. Høre på alle oss , som mener dette? Vi vet hva vi føler. Vi er ikke alle løgnere, bitre eller bare usakelig. Vi er mange som trenger hjelp. Kan virkelig fordommer være en faktor. Kanskje prøve flere metoder? Uansett så vil jeg som har lang erfaring med meg selv og det jeg har sett nekte å tro det kan være skadelig å prøve å forbedre den dårlige statistikken

mann/gutt |
42 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell. Det vi skriver om medisinering er ikke helsefaglig veiledning, men generell informasjon. Det ligger heller ikke i vårt mandat å fremlegge informasjon som tyder på at vi vet noe om medisinske diagnoser.

ADHD er en medisinsk diagnose – noe vi på ingen måte har grunnlag for å betvile. Det vi har skrevet på hjemmesidene våre om ADHD ligger under informasjon som tilhører medikamenter som kan benyttes i sammenheng med ADHD-diagnostisering: Ritalin, Concerta, lisdeksamfetamin og  deksamfetamin.

Du skriver følgende: Hvordan kan rusinfo skrive at de er usikker på om symptonene nødvendigvis ikke er naturlig , men kanskje påvirket av rusmidler?

Vi er usikre  på hvor du har lest dette, men vi antar at det potensielt er i et svar på et tidligere stilt spørsmål? Hvis så, kan det ha vært riktig i den gjeldene situasjonen. Hvis en person som har ADHD bruker rusmidler kan det være vanskelig å vite hva symptomene der og da kommer av.

Vi tenker absolutt ikke at mennesker som har ADHD er løgnere, bitre eller bare usaklig og vi kjenner oss ikke igjen i at vi har en nazi holdning til hvordan mennesker som har denne diagnosen er. Vi tenker derimot at folk som har ADHD er like forskjellige som alle andre.

Men vi vet at mange som har denne diagnosen ofte føler seg både misforstått og stigmatisert av hjelpeapparatet – sikkert også med rette. Vi vil derfor anbefale deg å kontakte ADHD Norge som er en medlems og interesseorganisasjon for mennesker med ADHD. Det er et godt sted for å snakke om hvordan du opplever å bli imøtekommet med diagnosen din og om hvordan du har det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.