Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kan jeg erstatte Dolcintine med Tramadol?

heisann. jeg lurer på om tramadol kan erstatte dolcontin i store doser? jeg får dolcontin 200mg to ganger om dagen. gjennom lar her i norge. greiene er att jeg skal flytte til thailand nå ganske snart og jeg vet at det er. muligt å få tak i lignende medisin der gjennom lege så lenge jeg har med riktig dokumentasjon osv. men får å være 100 sikker ville jeg ha med meg medisiner i 30 dager så jeg er sikker på att alt går bra. men da min kontakt hos lar er et realt rævhøl så går nokk ikkje det. jeg har levert rene prøver hver uke i 1,5 år og hun gidder ikkje hjelpe meg med medisiner til reisen engang. men jeg vet att jeg får kjøpt 400mg tramadol i thailand reseptfritt på apotekene der. vil en stor dose med tramadol kunne erstatte mine 200mg x2 med dolcontine? eller vil eg ende opp med å bli drittdårlig?
mvh

mann/gutt |
41 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Tramadol er et opioid så i teorien skal det kunne lindre abstinenser på Dolcontin. Men, vi vet at virkning av Tramadol kan variere fra person til person så hvordan det vil fungere for deg i praksis er umulig å si på forhånd. Sannsynligvis vil det ha en effekt, men det er vanskelig å si hvor stor den effekten vil oppleves å være for deg.

Les mer om Tramadol i artikkelen under relatert innhold.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.