Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Så hva skal jeg gjøre?

Hei jeg bruker tramadol daglig mot smerter i rygg. Ble lagt inn på sykehus å fikk oxycontin mot opperasjons smerter. Dette gav ingen smerte lindring men forværret smertene til ubeskrivelige isteden for å dempe det. Gikk så over til Dolcontin 30 mg. Ingen virkning. 60 mg fortsatt ingen. 100 mg å fortsatt absolutt ingen som helst merkbar reaksjon. Bortsett fra vanvittige smerter. Ble til slutt så desperat av smertene så jeg tygde 100 mg oxycontin til pulver for å få rask å konsentrert funksjon av Depot tablettene men da dette heller ikke gav noen merkbar lindring av smerter eller noen annen merkbar reaksjon bortsett fra extrem kløe på oversiden av høyre fot. Så sterk att jeg klødde meg til blods. Smurte på xylocain jeg bruker til å lokal bedøve opperasjons såret med før skraping av fybrin osv men dette dempet ikke den extreme kløen jeg fikk som eneste reaksjon av ovenfornevnte smerestillende medesiner. Jeg turte ikke ta høyere doser oxycontin eller Dolcontin av frykt for overdosering uten å merke annet en forværret smerter å kløen. Jeg valgte isteden å leve med smertene som til tider kunne drive etthvert menneske til vanvidd. Jeg er Mann 56 år å står fast på 200 mg Nobligan morgen å kveld for ryggskader jeg pådro meg i bil ulykke for 20 år siden å må leve med livet ut da en opperasjon ant vill bli forværrende å ikke anbefales av legene. Hva kan dette skyldes? Er smertene mine så sterke att det må høyere doser til for å lindre dem. Eller hva skall jeg gjøre? Føler att medesinene er kun placebo å får like lite lindring som om det skulle være kalk tabeletter. Veldig trist å ha det slik. Så hva skall jeg gjøre? Kan jeg være totalt resistent mot disse medesinene. Nobligan tar toppene av smertene i ryggen.. så de virker vertfall på meg sammen med paracet 1 g. 3 ggr daglig. Mvh Fortvilet Mann 56 år.

mann/gutt |
56 år |
Østfold

  Rusinfo svarer:

Vi forstår at dette er en svært fortvilende situasjon. Dessverre har ikke vi kompetanse til å gi noe godt svar på dette. Vi er ikke helsepersonell og dessverre ikke gi veiledning om vanlig bruk av medisin eller helserelaterte spørsmål – vårt fagområde er rus, eventuelt misbruk av legemidler.

Vi vil anbefale deg å be om henvisning til en smerteklinikk. Hvis du allerede er i dialog med smerteklinikk anbefaler vi deg å stille dem de spørsmålene du har.

Vi håper dere sammen kan finne en løsning som gir deg en bedre hverdag.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.