Jeg har sovet mye bedre på Halcion enn på Rohypnol

Hei mann 43 går på Rohypnol som ble borte ,da skrev legen min ut halcion.og begge tablett har ikke markedsføring i Norge,så jeg får det på godkjenningsfritak ,det jeg lurer på er jeg har sovet mye bedre på Halcion og har emfysem å da sku visst den være bedre enn rohypnol på natte pust grunnet kort halveringstid.Og nå har Flunitrazapam kommet tilbake men jeg vil heller fortelle på Halcion PGA den finnes i 100 pakning og den er 100lr dyrere enn 30 flunitrazapam.Men legen min vil jg skal gå tilbake,jeg spurte apoteket farmasøyt,n er Halcion så mye verre en rohypnol da sa jeg,nei du som står på såpass men benzodiazepiner så er det hipp som happ ,sovet bedre på Halcion,vært kvikkere om morgenen.står på xanor og zolpidem også severe PTST

mann/gutt |
43 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Det er ikke helt klart for oss hva spørsmålet ditt egentlig er. Men, vi i RUSinfo er ikke helsepersonell. Vi gir ikke råd eller veiledning om vanlig medisinbruk. Derfor anbefaler vi at du tar dette med legen din.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.