Dårlig effekt av tvangsinnleggelse?

Angående tvangsinnleggelse: her kommer dere muligens med feilinformasjon når dere påstår at tvangsinnleggelse har dårlig effekt. Ber dere sjekke ut denne og trykk på forfatterne oppe artikkelen så ser dere hvilken fag tyngde som ligger bak. Samtidig bør dere sjekke paragraf 10-2 i helse og omsorgstjeneste loven og veilederen iflg tvangsinnleggelse av rusavhengige. https://tidsskriftet.no/2018/04/kronikk/tvangsinnleggelse-rusbehandling
Vennlig hilsen [anonymisert], sykepleier

kvinne/jente |
57 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Vi takker for innspill, og tar dette til etterretning!

For øvrig er det litt uklart for oss hvor vi har påstått at tvangstiltak har dårlig effekt – om vi skriver dette noe sted, må du gjerne sende oss lenke så kan vi evt. korrigere dette. I mellomtiden viser vi til vår artikkel Tvangstiltak ovenfor personer med rusmiddelproblemer. Denne teksten (så vel som øvrige artikler på hjemmesiden) revideres med jevne mellomrom.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.